• UW partner in satellietsystemen

    Goos Satelliet Ontvangst

Goos Satelliet Ontvangst Deurne is een volledig onafhankelijke Advies-, Service- en Installatiebedrijf voor TV ontvangst via Satelliet, Internet via Satelliet, CAI (kabel TV) en Gemeenschappelijk Satelliet Ontvangst, Recreatie en Hotel systemen, Project observatie rondom uw bedrijf of huis. 

Onderhoud

Goos Satelliet Ontvangst verzorgt onderhoud aan diverse satelliet- en Digitenne  systemen.

Lees meer...

Satelliet schotels

GSO is een allround satelliet installatiebedrijf en leveren bijna alle soorten satelliet schotels.

Lees meer...

Service

GSO staat bekend om een fantastische service. Onze mensen staat graag voor u klaar om u van dienst te zijn.

Lees meer...

Goos Satelliet ontvangst

Goos Satelliet Ontvangst Deurne is een volledig onafhankelijke advies-, service- en installatiebedrijf voor TV ontvangst via satelliet, internet via satelliet, CAI (kabel TV) en Gemeenschappelijk Satelliet Ontvangst, Recreatie en Hotel systemen, project observatie rondom uw bedrijf of huis.

Goos Satelliet Ontvangst is uw adviseur en installateur tussen zender en ontvanger. Goos Satelliet Ontvangst verzorgt adviezen en service voor ontvangst van Satelliet-Kabel-GSO en DigiTenne signalen. Kennis, Kwaliteit en Service staan bij ons hoog in het vaandel.ons hoog in het vaandel.
Goos Satelliet Ontvangst is een allround satelliet installatiebedrijf en staan vanaf concept tot en met de installatie en service achteraf voor u klaar. Wij zijn een all-round satelliet installatiebedrijf en staan van concept-idee tot en met de installatie en service achteraf voor u klaar. Door scholing en vaktechnische erkenningen zijn wij all-round op het gebied van de hedendaagse mogelijkheden van ontvangst en distributie van Satelliet- TV en Radio signalen.

Al de door ons geleverde installatie's worden met de meest moderne meetapparatuur uitgericht en ingeregeld.  en vaktechnische erkenningen zijn wij allround op het gebied van de hedendaagse mogelijkheden van ontvangst en distributie van Satelliet- TV- en Radio signalen.

Goos Satelliet Ontvangst is Canal Digitaal Dealer, Astra Service dealer en Tooway installateur. We streven erna om in de toekomst meer trainingen te volgen om erkende dealer/ installateur te worden van nog meer merken.

Goos Satelliet Ontvangst werkt met de meest moderne (meet) apparatuur en gereedschappen voor het installeren, repareren en uitmeten van nieuwe en bestaande installaties.

Geïnteresseerd?

GSO Deurne verwelkomt u graag als klant.

Wij zijn distributeur van de volgende merken

Hirschmann