• De Schotels van GSO

Hoe werkt Satelliet ontvangst via de schotel?

Een schotel ontvangt het signaal op die een satelliet uitzendt. Dit signaal weerkaatst hij naar de LNB die het signaal via de coaxkabel doorstuurt naar de satellietontvanger. D.m.v. de satellietontvanger kunt u de keuze maken welke zender u wilt bekijken/ opnemen.
Goos Satelliet Ontvangst verkoopt zowel ontvangers waarmee u alleen kunt kijken als ontvangers waarmee u kunt kijken en opnemen.

Goos Satelliet Ontvangst plaatst hoofdzakelijk alleen maar kunststof schotels.
Het voordeel van kunststof schotels is, dat deze niet vervormen door weersinvloeden.
Dan kunt u nog de keuze maken tussen een ronde schotel of een BiSatellite. De BiSat is speciaal gevormd om meerdere satellieten tegelijk te kunnen ontvangen.

I.p.v. Coaxkabel kunt u ook kiezen voor glasvezelkabel. Het voordeel van glasvezelkabel is dat het weinig tot geen signaalverlies heeft. Daardoor behoudt u langer beeld bij zware regenval.
Ook een voordeel is dat je d.m.v. glasvezeltechniek langere afstanden kunt afleggen zonder dat het ten koste gaat van uw beeldkwaliteit.

Goos Satelliet Ontvangst Deurne is Dealer van de Nederlandse Satelliet Providers Joyne en Canal Digitaal. Wilt u meer weten over de desbetreffende aanbieders en hun aanbod inzien klik dan op de onderstaande links om naar de websites van Joyne en Canal Digitaal te gaan.

www.joyne.nl & www.canaldigitaal.nl

Zij gingen u voor...