• Met Tooway bereik je meer...

Tooway™ Satelliet Internet

Tooway™ satelliet internet is een ideale oplossing voor buitengebieden waar aanleg van vaste internetverbindingen vaak niet rendabel is. Maar ook voor recreatief en zakelijk gebruik biedt internet via de satelliet interessante mogelijkheden. Via de satelliet kunt u nu tot 20Mb/s downloaden. Daarmee is internet via de satelliet een zeer goed alternatief.

Bewoners van buitengebieden

Internet in het buitengebied is vaak beperkt beschikbaar. Slechte verbindingen via de telefoonlijnen of dure UMTS-verbindingen (als u al bereik heeft) zijn geen uitzondering. De oplossing is echter heel eenvoudig: internet via de satelliet.
Nu de kosten van internet via de satelliet verder zullen dalen en er dankzij gebruik van Ka-Band capaciteit hogere internetsnelheden aangeboden kunnen worden, zijn bewoners van buitengebieden niet langer afhankelijk van trage internetverbindingen via ADSL of UMTS. Een kleine schotel is voldoende om ongestoord te kunnen surfen, video's bekijken, Skypen en mailen.

Download powerpoint

Tooway® is verkrijgbaar in bijna geheel Europa.
De snelheid van internet via de satelliet is vergelijkbaar met een snelle ADSL verbinding en de upload snelheid is ongekend hoog.
De software is betaalbaar en internet via de satelliet is te combineren met VOIP telefonie en satelliet TV.

Zij gingen u voor...

Geïnteresseerd?

GSO Deurne verwelkomt u graag als klant.